Post by sranilategan on Feb 24, 2022 18:25:02 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Локикрафт ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Локикрафт IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pieniądze generator kodów ▞▞▞
▞▞▞ Локикрафт 2022 version ▞▞▞
Super gra nie ma żadnych lagów ale daje 4 gwiazdki bo są lekramy nawet bez internetu ale i tak producent musi zarabiać Polecam
Cel. Pobierz aplikację MCPE Addons. Ta aplikacja umożliwia pobieranie i używanie modów Minecraft bezpośrednio na iPhonie. Otwórz dodatki MCPE. Wyszukaj mod.
Zła gra😡🇷🇺
Ta gra jest fajna, ale wiesz, w czym problem, to jest z tymi wszystkimi reklamami, to tak, jakby wszystkie te reklamy pojawiały się co 5 minut, ale dałem jej pięć gwiazdek, więc jest dobrze, wciąż jest dobrze
Локикрафт Аркадни prap
fajna, ale znam lepsze podróbki minecrafta... Reklamy są prawie cały czas, a grafika jest dość dziwna. Coś podobnego do rzemiosła. Tylko mi trochę szkoda bo ta gra może być dodatkowo... Więc daje 2 gwiazdki
najlepsza podruba minecraft
Straszny. Nie możesz grać dłużej niż kilka sekund bez konieczności oglądania filmu, a gra spróbuje nakłonić Cię do otrzymania reklamy. Myślałem, że to kewl, dopóki nie zdałem sobie sprawy, że gra nie jest zbyt grywalna, jak jest obecnie
Głupia ta gra nic nie da się zrobić po reklamie nie polecam
Wszystkie dobre oceny to po prostu kłamcy, ponieważ mój problem z tym polega na tym, że zawsze wyskakuje z reklamami co 2 sekundy, próbuję trafić w bloki wykonane w pracy, a za każdym razem, gdy reklamy pojawiają się co 2 sekundy, zawiesza grę, gdy wracam do tego bardzo przepraszam, nie sądzę, że warto, to straszne podróbka
Wiesław kutra jest głupi bo żeby zagrać offline XDDDD i tak wógóle grają bardzo fajna tylko nie ma różnych przedmiotów i bloków więc daję 4gw
Локикрафт Arkade qfs
Kiedy gram to na moim Chromebooku i gram przez 15-30 minut, to się zawiesza! Mój ekran robi się czarny i muszę ponownie uruchomić cały komputer! PROSZĘ POPRAWIĆ. Podoba mi się, jak jest podobny do Mincrafta!
NIE MOŻNA ZMIENIAĆ SKINÓW. Mnie tak wkurza, że nie można zmienić nicków ani skinów Przyczyniły się do tego, że można było dodać nicki a nie wszyscy tym razem "przychodzą" "Jerry" co to jest gra tylko dla jerzych, a także pojawił się reklamowany. I mylicie graczy, że mają po dwie rzeczy w ekwipunku. Polecam też wprowadzić multiplayer, serwery, i zdjęcie. Każdy gracz musi mieć odmiany w swojej grze. Co nie? I nie ma kresu bo mój kolega bartek nie ma minecrafta a gra w to.
Dziwna gra nie polecam😐
Grałem w to przez 5 minut, ale nie mogłem zrobić niczego, co mógłbym tylko lubić przesuwać się w górę w dół, nie pozwalało mi to poruszać się na boki, na przykład od lewej do prawej. Chciałbym łatwo otwierać i zamykać czat, ale otwieranie ekwipunku było całkowicie co innego, chociaż ta gra ma tak wiele praw autorskich do Minecrafta, ponieważ podobnie jak grafika, która jest chroniona prawami autorskimi, tak, jestem kuzynem twórcy Minecrafta, a on to robi.
To jest jak zreglur minecraft. Chciałbym, żeby twój przyjaciel mógł się z tobą bawić, może dużo miejsca na zrobienie wioski i innych rzeczy, i może polubisz meble, abyś mógł zrobić dom, na pewno powiem mojej rodzinie i przyjaciołom.😁😁to może być moją 2 ulubioną grą kocham ją możesz zrobić prawie wszystko Chciałbym móc zjeść ciasto, to jest coś, co naprawdę chciałbym zrobić ta gra jest taka fajna za każdym razem, gdy mówię mojemu nipewowi, że gram w tę grę on uśmiecha się, ma tylko 3 lata
Локикрафт Arcade qce
Grałem w nią od jakiegoś czasu, a pewnego dnia, kiedy próbuję w nią zagrać, powiedziałem, że chciałbym w nią zagrać, powiedziałem, że ta gra, ta gra się zatrzymuje, a potem ją usunąłem i pobrałem ponownie, i powiedział to jeszcze raz i tak się stało Nie mów tego każdego dnia, więc proszę nie pobieraj tej gry Oszukuje Cię Ponieważ chce, żebyś w nią grał, a potem chce, żebyś w nią nie grał Nie próbuj przejść do trybu kreatywnego Nie pozwolił mi po prostu kopnąć odpadam
Moja gra po prostu powtarza, że kiedy ją otwieram, jest napisane, że niestety rzemiosło Lokiego zatrzymało się, a potem były dwie opcje, a jedna z nich to raport, druga była w porządku, więc zażartowałem dobrze i otworzyłem ją ponownie około 60 x i nadal nie działa, więc polecam pobranie Minicrafta zamiast Loki craft, ponieważ jestem loki craft, nie działa dla mnie, ale patrząc na zrzuty ekranu, ocena 5 gwiazdek, ponieważ na zrzutach ekranu jest prawie dokładnie taki, jak Minecraft. Ale realna stawka, 1 gwiazdka. Spójrz na zrzuty ekranu 5
Uwielbiam tę grę, jest bardzo podobna do Minecrafta, ale jedna rzecz tutaj nie lubię reklam, w której jest. Jest trochę denerwująca, a kiedy masz rzeczy w ekwipunku, nie możesz się ich pozbyć, jest to również denerwujące poza tym Kocham to 💖
Uwielbiam tę grę, ponieważ nie mogę dostać Minecrafta, ale trawa i klocki wyglądają inaczej, mimo że przyzwyczaiłeś się do tekstury w grze, do tej pory nie mogłem znaleźć wioski przez 2 lata, powinny być trudne do znaleźć, ponieważ od tamtej pory gram w to codziennie. Oceniłem to na 5 gwiazdek, ponieważ nic mi nie przeszkadza poza małą małą rzeczą, ponieważ rozmawiam przez telefon, a kiedy mój biały jest za duży, chciałbym, żeby to nie był taki problem w trybie przetrwania. Ocenię to na 5 gwiazdek
Z początku dalabym 5⭐tylko od jakiegoś czasu gdy wchodze w loki rzemiosło do wyskakuje mi czarny ekran i ładuje się caly czas gdy ładowanie dojdze do bez to znaczyna sie od początku. . Mieć wystawę jeszcze raz Zainstalować i to samo! 👎 Wracam tu po czasie i chciałam powiedzieć, że nadal to samo na wszystko na wszystko zezwalam . Jeszcze zanim się stało zatrzymało się bardzo dużą wolą, która budowałam więcej niż 7dni więc bardzo dziękuję za popsucie mi mapek!!!
Ta gra jest tak fajna, że przypomina Minecraft, jedyną złą rzeczą jest to, że wyskakujące okienko dodaje, że powinno być tylko na dole ekranu, więc nie zatrzymuje gry i nie wiem, gdzie tak jest czy ktoś może mi powiedzieć, gdzie to jest 😂😂😂 Ale myślę, że ta gra jest świetna, powiedziałbym, że to jedna z moich ulubionych gier, które mam.
Kiedy próbujesz wrócić do gry, przycisk się zacina. Musisz go więc odinstalować i zainstalować ponownie. Plus nigdy i to znaczy nigdy nie otwiera, po prostu pozostaje na stronie głównej. Ale przede wszystkim dobra gra. Potrzebuje jednak aktualizacji.
Ogólnie naprawdę kocham tę grę!!!! Jestem od tego dosłownie uzależniony. Ale jeden problem: powinieneś dodać więcej zwierząt i pozwolić na perły Endu i pozwolić ci zmienić swój charakter.
Naprawdę dobry! Prawie jak Minecraft! Jedyną złą rzeczą jest to, że jest dużo reklam i nie ma żadnej ryby do złapania. Ale poza tym jest świetnie!
Reklama co 1min, przez co gra jest niegrywalna totalnie nie polecam
bardzo fajna gra jak na 7latka
PEŁNOEKRANOWE REKLAMY w trakcie gry? Na serio!? Ups, przepraszam, że umarłeś, bo reklama była na pełnym ekranie. Nigdy wcześniej czegoś takiego nie widziałem. Psuje kontrolki, biegniesz cały czas w kierunku przed reklamą.
Fajne tekstury. Mam tylko 2 światy. Zawsze chciałem, aby gra Minecraft miała różne tekstury i kolory. Dziennik brzozowy jest dziwny. Ma jak drewno dębowe wewnątrz i brzozowe na zewnątrz.
Uwielbiam tę aplikację, byłaby warta 5 gwiazdek, ale 3 rzeczy wyrzucają ją z doskonałej oceny dla jednego Nie mogę dowiedzieć się, jak grać w trybie wieloosobowym dla dwojga Nie wiem, jak zmienić skórę lub imię! 3. Wymaga również aktualizacji. Gram w to i recenzuję tę grę około 5 miesięcy później i usunąłem grę, ale chcę ją odzyskać, wszystkie moje światy zostały rzekomo usunięte lub powiedziały, że są uszkodzone. Nienawidzę, że moja ocena wynosiła 4 gwiazdki, teraz jest to 2 gwiazdki.
To była dobra gra, dopóki nie pojawiły się reklamy. Zamroziłoby to całą grę. Wszystkie hodowane przeze mnie zwierzęta zniknęły. Są zamknięci. Nadal to lubię. Ale właśnie dostałem Minecrafta.
To jest naprawdę dobre, ale dlaczego 4 gwiazdki? Powody: 1. To jest tak podobne do Minecrafta 2. Druga (?) Najlepsza aplikacja do zdobycia innej niż Minecraft 3. Grafika jest ładna Powody, dla których nie podaję 5: 1. Droga do wielu reklam. 2. Brak trybu dla wielu graczy 3. Nie można zmienić nazwy/skórki
Bez wątpienia darmowa wersja Minecrafta. To przywraca mi tyle wspomnień z dawnych lat 2015 i 2016, że wygląda i działa jak Minecraft! Dźwięki, a nawet rozgrywka to Minecraft! Najlepsze zdzierstwo jeszcze!
Who is? Brain Teaser & Riddles Trivija sjso
Pobieranie Minecraft. Aby pobrać grę Minecraft na iPhone'a i Androida, wykonaj następujące czynności: Wejdź do Play Store lub App Store i kontynuuj pobieranie
Gra jest dobra i wszystko, ale jest coś, co wiem. Twoja gra ma prawa autorskie, ponieważ znam grę o nazwie Minecraft i twoja gra skopiowała wszystkie dźwięki z gry. Poza tym w zasadzie możesz robić te same rzeczy, co Minecraft. Dlaczego reklamy też wszystko zrujnowały. Prawdziwy Minecraft nie ma żadnych dodatków i ma lepsze tekstury niż twoja gra i możesz wyczyścić swój ekwipunek, aby nie odkładać wszędzie bloków. Ogólnie rzecz biorąc, nie powinieneś kopiować cudzych rzeczy. Dziękuję Ci
To tylko Minecraft 1.0, ale z różnymi teksturami, jeśli chcesz starego darmowego Minecrafta, zagraj w to, jeśli chcesz prawdziwego Minecrafta, ale z najnowszymi aktualizacjami, pobierz rzeczywistą grę. Poza tym jest to darmowy Minecraft 1.0.
Chciałbym tylko, aby przyciski nie blokowały się, gdy pojawia się reklama, ponieważ wtedy musiałbym wyjść i ponownie dołączyć, i proszę, aby można było grać ze znajomymi, wtedy byłoby to 5 gwiazdek, proszę to naprawić.
Super gra
Minecraft PE 1.18.0 Apk Mediafıre is good except that the frame rate drops several times. Everything goes smoothly for a few minutes, then it resumes.
To jest IDEALNE, po prostu to uwielbiam, ALE-ale chciałbym, żebyś mógł dostosować swoją postać To wszystko. Po prostu chcę dostosować swoją postać, to NIE
Uwielbiam tę grę, ale zbyt wiele reklam, gdy jestem w trybie kreatywnym, wyświetlają się. W grze nie możesz dostosować swojej postaci. Ale jak na razie jest jak Minecraft, ale w wersji darmowej pobrałem tę aplikację, więc nie muszę kupować Minecrafta, ale tak zrobię, gdy włożę więcej pieniędzy na moją kartę
czemu nie moge hto pogać
Fajna gra tylko, że szkoda, że nie można wkładać rzeczy do skrzynek fajnie by było żeby autoży to zmienili ale oceniam 3 gwiasti dopuki się to nie zmienii
Nawet nie próbowałem, a mimo to prosi o tak wiele. Kiedy klikam odmów dostępu do pliku, od razu mnie wyrzuca. NAPRAW TO. To niesprawiedliwe i wkwvwn, kiedy zegar nie pyta, nadal nie pozwala mi ik i zamrozić ekran. I żadna wiedźma dla wielu graczy nie jest w zasadzie prawdziwym Minecraftem. Wypróbuję go z moim kuzynem i przeanalizujemy go więcej i zobaczymy, czy są inne błędy. Jeszcze mi się to nie podoba. TAK WIELE REKLAM 24/7... NIE DOBIERZ TEGO
Nie bierz tej aplikacji, nie działa po tym, jak masz ją przez długi czas, właściwie trochę próbowałem ją odinstalować, a następnie pobrać, próbowałem przez cały rok i nadal robi to samo za każdym razem, gdy był szczęśliwy Craft nie działa lub jest napisane, że jest zamknięte Lucky Craft, więc nie bierz tego. Zmienię moją recenzję, jeśli naprawisz ten błąd😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤
Daję to 3 gwiazdki, ponieważ oprócz reklam blokujących mój pasek głodu i zdrowia oraz wyskakujących reklam, chciałbym również móc zmienić nasze skórki w menu opcji, które mówi, że możemy, ale naprawdę nie możemy poza tym, że mi się to podoba .
Gra nie jest podobna do minecrafta, ale zrobiłeś kilka bardzo, bardzo złych minecraftów. Proszę, ulepsz swoje Minecrafty, mogę dać tylko 5 gwiazdek, gdy zrobisz lepszy. Większość bloków w rzeczywistości nie wygląda jak minecraft Moganga. Ale woda i lawa tak, poinformuję, że możesz zrobić minecrafta z bezużytecznymi rzeczami, więc w kreatywności możesz używać piekarników, skrzyń i oszczędzać swoje rzeczy, które masz w ekwipunku. Dziękuję Ci! Sprawdź to jako pomocne.